اطلاعیه خرید از سایت یاد بگیرید تقلید نکنید کپی برداری ممنوع مرجع فایل مرجع تمامی فایل به زودی  هزاران فایل در اختیار کاربران کتاب بهترین دوست شما چقدر خوبه یاد بگیریم تقلید نکنیم آدم باشیم نه

اطلاعیه فروشگاه

در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا آخر و دریافت کدپیگیری سفارش انجام دهید.در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید یا اینکه بانک عامل را تغییر دهید.پس از پرداخت موفق لینک دانلود به طور خودکار در اختیار شما قرار میگیرد و به ایمیل شما نیز ارسال میشود. در صورت مشکل در پرداخت با پشتیبانی تماس بگیرید و در ارتباط باشید. با تشکر از خرید شما مرجع فایلmarjafile.ir@gmail.com

تحقیق آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص

تحقیق آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص            آبخوریهای دستی کله قندی برای جوجه های جوان از این نوع آبخوریها استفاده می شود که توسط کارگر قابل کنترل بوده و کلیه عملیات پر کردن ، خالی کردن ، شستشو و ضد عفونی آنها توسط نیروی کارگر انجام می گیرد . نمونه این آبخوریها ، آبخوریهای کله قندی است که به اسانی آب در اختیار جوجه قرار می گیرد . برای اینکه این عمل بهتر انجام گیرد ، باید داخل حصار و اطراف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان

تحقیق آب پنیر

تحقیق آب پنیر فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش  و آماده چاپ )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده  ) تعداد صفحات فایل: 64 کد محصول : 001Shop فروشگاه کتاب : مرجع فایل     قسمتی از محتوای متن     مقدمه تعريف: آب پنير whey بخش آبكي و جدا شده از شير است كه معمولا بر اثر اضافه كردن اسيد، حرارت دادن يا انعقاد مايع پنيري بدست مي‌آيد. ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تحقیق (ميوه (ترجمه

تحقیق (ميوه (ترجمه  فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش  و آماده چاپ )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده  ) تعداد صفحات فایل: 16 کد محصول : 001Shop فروشگاه کتاب : مرجع فایل     قسمتی از محتوای متن     فهرست       مقدمه----------------------------------------------          &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

تحقیق مشخصات اجرايي تجهيزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد

تحقیق مشخصات اجرايي تجهيزات  سرد خانه ها و اتاق های انجماد دسته بندی : فنی و مهندسی  _ صنایع غذایی فرمت فایل:   doc   ( قابلیت ویرایش  )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات :  19 کد محصول : 1SGH         فهرست متن Title  :    فهرست   اختصارات   1 . مقدمه     1 سردخانه ها و اتاق هاي انجماد   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تحقیق تغذیه

تحقیق تغذیه دسته بندی : فنی و مهندسی  _ صنایع غذایی فرمت فایل:   doc   ( قابلیت ویرایش  )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات :  68 کد محصول : 1SGH         فهرست متن Title  :    - رنگ گوشت قرمز   1-4 رنگدانه میرگلوبین   فصل دوم   5- تعریف بسته بندی   6- ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

تحقیق تغذیه

تحقیق تغذیه دسته بندی : فنی و مهندسی  _ صنایع غذایی فرمت فایل:   doc   ( قابلیت ویرایش  )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات :  14 کد محصول : 1SGH         فهرست متن Title  :    قسمتی از محتوای متن : تغذیه میتواند به عنوان یک سری از مراحل که یک سیستم در آن ایفای نقش م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

تحقیق خاويار

تحقیق خاويار دسته بندی : فنی و مهندسی  _ صنایع غذایی فرمت فایل:   doc   ( قابلیت ویرایش  )  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات :  58 کد محصول : 1SGH         فهرست متن Title  :   فهرست:   عنوان صفحه 1-مقدمه   2-رده بندي ماهيان خاوياري   3-درياي خزر زيستگاه مطلوب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

انواع ماهی ها

انواع ماهی ها دسته بندی : فرمت فایل:   doc  حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده) تعداد صفحات فایل:  7  فروشگاه کتاب : مرجع فایل        قسمتی از محتوای متن Word    نام گروه ماهیان : poecilidae نام خانواده: دم شمشیری نام ماهیان : دم شمشیری (رنگهای مختلف) طول حداکثر: 13 سانتی متر سطح شنا: تمام سطوح آب مکانهای جاگیری :میان تخته ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان

پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word

پاورپوینت نوشابه گازدار  به همراه فایل Word نوشابه    نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود در نوشابه مثل کالیفرنیا و فلوریدا، به آن سودا (بی کربنات دو سود) می گویند. در اکثر مناطق کانادا، به نوشابه پاپ می گویند. معمولاً پاپ، نوشابه ایست که درون بطری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید مرجع فایل ....... MarjaFile   دانلود. ..فایل..        فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint     منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53 اسلاید مرجع فایل ....... MarjaFile   دانلود. ..فایل..        فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint     • مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت کربوهیدرات ها 45 اسلاید

پاورپوینت کربوهیدرات ها 45 اسلاید مرجع فایل ....... MarjaFile   دانلود. ..فایل..        فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint     کربوهیدرات ‌ ها :        ( هیدرات ‌ های کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکول ‌ های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلی ‌ هیدروکسی ‌ آلدئید ‌ یا پلی ‌ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint    مقدمه •انسان امروز ، زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی می کند . تعداد آگیههای تلویزیونی که فرد در زندگی می بیند به حدی زیاد است که باور آن حتی برای خودمان که زیر فشار چنین حجم غریبی هستیم مشکل است . • •یک میلیون آگهی در مدت حیات یک فرد ایرانی به قدری زیاد است که بدون شک تاثیری عمیق به درون فر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت سموم مواد غذایی

پاورپوینت سموم مواد غذایی فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint     • شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟ • پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند! • دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود.   • سازمان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید

پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید مرجع فایل  .......MarjaFile   فهرست : (Titel )       قسمتی از محتوای متن PowerPoint     روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير   nدر اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت روش تیتراسیون 42 اسلاید

پاورپوینت روش تیتراسیون  42 اسلاید تعريف عیار  پروتئين: Ø اسيدينه ای را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روی عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهای موجود در شير پی برد. عيار پروتئين که به ( Eiweisstiter =Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهای سودکه برای 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,500 تومان

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی 46 اسلاید     مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان ضرورتهای  بهداشتی در تولید  ویژگیهای فرآورده نهایی   پیشگفتاراستاندارد رعایت اصول کلی بهداشت د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,300 تومان

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37 اسلاید جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر     §عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. §حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.         جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:   بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید

پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163 اسلاید مرجع فایل  .......MarjaFile       دانلود . ..فایل ..          title:       قسمتی از محتوای متن Powerpoint     دورة آموزشی بهبود مستمر فرآیندها (عارضه یابی و بهره وری) شرکت QMS ایران   - تعریف و شناخت فرآیندها - دسته بندی فرآیندها - فر آ يندهاي مشتري مدار - تعریف اثربخشی و کارایی - ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان
تعداد صفحه(1):

دسته بندی محصولات فروشگاه

ابزار هدایت به بالای صفحه